Vakantiehuis Vrouwenpolder
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE888
Huiscode: ZE888
4 personen
2 huisdieren
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE888 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
8 beoordelingen
ZE888 - Woonkamer
ZE888 - Woonkamer
ZE888 - Woonkamer
Bekijk 30 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (8)

Luxe 4 persoons vakantiehuis in Vrouwenpolder - 900m van het strand

Dit luxe vierpersoons vakantiehuis is gerealiseerd in een voormalige, monumentale Zeeuwse schuur. Op het terrein is ook een mini-camping met een speeltuin, dierenweide en een springkussen. In het totaal zijn er vijf luxe vakantiewoningen gerealiseerd. Het vakantiehuis ligt in een recreatiegebied onder aan de Zeeuwse duinen en 900 meter van het mooie strand. Vrouwenpolder is een dijkdorp aan een van de bijzonderste waterkeringen ter wereld: de Oosterscheldekering. Vrouwenpolder grenst aan het natuurpark Oranjezon, het Veerse Meer en aan de breedste stranden van Zeeland. In het mooie Zeeuwse dorp Vrouwenpolder kunt u de dagelijkse boodschappen halen of uit eten in één van de leuke restaurantjes.

Indeling

De woonkamer is smaakvol ingericht en heeft een eethoek en een zithoek met TV en tuindeuren naar het terras en de heerlijke tuin. In de luxe open keuken is er onder andere een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-magnetron, toaster en filter-koffieapparaat, waterkoker en een vierpits kookstel. Boven zijn de slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een toilet, ligbad, douche en wastafel. Ook is er nog een separaat tweede toilet. Het vakantiehuis ligt bij een mini camping met meer dan voldoende parkeerruimte.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Woonkamer
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 2
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 2
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Vrouwenpolder, Zeeland

Het strand van Vrouwenpolder ligt aan de westkust van Walcheren, aan de Noordzee. De stranden in de omgeving zijn breed, kindvriendelijk en schoon. Vakantie bestaat hier uit zon, zee en strand, maar ook uit mooie bezienswaardigheden in grote en kleine dorpen die omgeven zijn door schitterende natuur. Bezoek zoal het historische Veere, dat in zijn glorietijd een machtige handelsstad was waar veel scheepshandel met Schotland werd bedreven. Een uitstapje naar Middelburg is ook zeker de moeite waard, ideaal voor een dagje winkelen. Bezoek er het Zeeuws Museum en kom meer te weten over de geschiedenis van de Zeeuwen of ga naar Deltapark Neeltje Jans en leer over de indrukwekkende Deltawerken.

Ligging
Nabij het strand
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 900 m
Supermarkt: 1000 m
Restaurant: 1000 m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 8 met een gemiddelde van 8,7.
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Bianca Martin - augustus 2023
8, 7
Das Haus ist sehr schön eingerichtet und es ist alles da was man braucht. Eines der Schlafzimmer hatte eine Tür, welche von einem Schrank bedeckt war. Wir hatten uns am ersten Abend ziemlich erschrocken, also wir plötzlich nahe Stimmen gehört haben. Bei schlechten Wetter war (nur in diesem Zimmer) auch der Gastraum zu hören.
Erwin Portzgen - juli 2023
6, 0
We found food on the floor in the living room and the bedroom. In the kitchen we found dirty towels and a full garbage can. Upstairs the beds were not made an there was a pile of dirty linen. Next to the front door there was a trash bag full of dirty diapers. We very much regretted to inform the owner of the restaurant next-door who was very kind
Norbert Schlingschröder - juni 2023
9, 0
Paul Fraser - april 2023
8, 7
Rik van Aalst - april 2023
10
Zeer verassende accommodatie. Erg leuk. Top dagen gehad. Nb: uitcheck 09.30 was wel wat aan de vroege kant op de vertrekdag.
Laatst bekeken
8, 6
.
Vrouwenpolder
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 526
o.b.v. 4 personen