Vakantiehuis Oostkapelle
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE939
Huiscode: ZE939
6 personen
Huisdiervrij
3 slaapkamers
Wi-Fi
ZE939 - Basisafbeelding
9, 8
Voortreffelijk
5 beoordelingen
ZE939 - Woonkamer
ZE939 - Woonkamer
ZE939 - Woonkamer
Bekijk 44 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (5)

Prachtig gelegen 6 persoons vakantiehuis in Oostkapelle.

Dit prachtige zespersoons vakantiehuis is de helft van een dubbele woning en ligt schitterend op een voormalig boerenerf op 500 meter afstand van het dorp Oostkapelle en 2500 meter van het mooie Zeeuwse strand. U voelt zich hier de koning te rijk met een prachtige royale tuin met heerlijk uitzicht. Rondom het vakantiehuis heeft u voldoende privacy. Aan de achterzijde is een beschut terras. De tuin aan de voorzijde is fraai aangelegd. Op het grote grondstuk is er een zandbak, een speelhuisje en speeltoestellen voor de kinderen, ook is er een klein hertenkamp. In Oostkapelle zelf zijn alle faciliteiten aanwezig: bakker, slager, supermarkt, drogist, fietsverhuur, tal van restaurants en nog veel meer!

Indeling

Gezellig en comfortabel ingerichte woonkamer met zithoek met TV en DVD-speler, eethoek en open keuken. De keuken heeft onder andere een vierpits gasfornuis, magnetron, Senseo, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvakje. Beneden is er een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Ook is er beneden een badkamer met douche en wastafel en een seperaat toilet.

Op de etage zijn twee slaapkamers met ieder twee éénpersoonsbedden en een badkamer met douche, wastafel en een seperaat toilet. Achter de woning een heerlijk zonnig terras met tuinmeubels en ligstoelen. Er is sowieso één parkeerplek op tien tot en met dertig meter afstand.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het energieverbruik wordt met de borg verrekend, houdt rekening met de volgende kosten: gas, EUR 1 per m3, electra EUR 1 per kWh en water EUR 3 per m3.
  • Groepen jonger dan 25 jaar zijn niet toegestaan. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Droger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Slaapkamer
Linnenkast: 3
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 3
Eenpersoons dekbedden: 6
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Oostkapelle, Zeeland

Steeds meer vakantiegangers, badgasten en dagtoeristen weten Oostkapelle te vinden. En dat kan ook niet anders: op deze mooie plek aan de kust komt namelijk alles samen. Alles wat u nodig heeft kunt u in het dorp vinden: denk aan horeca, supermarkten, fietsverhuur, wekelijkse zomermarkten en diverse winkeltjes. Wat Oostkapelle zo mooi maakt, is dat het een directe verbinding heeft met het strand en de omliggende natuur (Oranjezon en De Manteling) waar u fijn kunt fietsen of wandelen. Er worden in Oostkapelle het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd en er zijn bovendien veel mogelijkheden voor dagjes uit: bezoek bijvoorbeeld Kasteel Westhove of Deltapark Neeltje Jans.

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 8
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 5 met een gemiddelde van 9,5.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Linda Vosseberg - oktober 2023
10
Mooi, ruim, compleet en schoon huis. Het contact met de eigenaar verliep erg prettig en flexibel!
Nicole Bauer - september 2023
9, 3
Michael Waldkönig - augustus 2022
10
Steffie Schweitzer - oktober 2021
10
Ein wirklich schönes Haus mit einer guten Ausstattung. Das Haus hat eine gute Größe für bis zu sechs Personen und ein Baby. Die Anlage ist familienfreundlich gestaltet inklusive kleinem Spielplatz und Trampolin. Ein wenig mehr Besteck und wäre praktisch gewesen. Alles in allem eine klare Empfehlung, wir kommen gerne wieder.
Danielle Martens-Schutten - augustus 2020
8, 3
Wij hebben genoten! Schoon, fijn huisje. Drie tips: een verplaatsbare parasol zou fijn zijn (het was 37 graden en de tuin is betegeld). Iets meer bestek als je met 6 bent (anders ben je nog na iedere maaltijd aan het afwassen (servies was overigens wel top) en tuinset was voor 4 ipv 6, dat eet niet fijn (picknickbank niet verplaatsbaar en in zon).
Laatst bekeken
9, 8
.
Oostkapelle
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 875
o.b.v. 6 personen